شعار سال
شنبه 03 آذر 1403

 

لیست کارشناسان مالی :

1-آقای جعفر سرمدی- کارشناس مالی (تنظیم حساب و دریافت و پرداخت) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

2-آقای ماجد سوزنی - کارشناس مالی (رسیدگی) - اطلاعات تماس:داخلی 231-3429844

3-آقای اسماعیل غلامی -کارشنا س مالی(حقوق و دستمزد) - اطلاعات تماس:داخلی 230-3429844

4-آقای امید قصابانی- کارشناس مالی (جاری و سپرده) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

5-خانم عسکری- کارشناس مالی (تامیین اعتبار و صدور حواله) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

6-خانم رضایی -کارشناس مالی (امیین اموال) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

7-خانم اسماعیلی- کارشناس مالی (بایگانی) - اطلاعات تماس:داخلی 235-3429844

 

لیست کارشناسان امور عمومی:

1-خانم جراحی -کارشناس کارگزینی -اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

2-خانم مستوفی -کارشناس امور آموزش کارکنان- اطلاعات تماس:داخلی 280-3429844

3-خانم یاری -کارشناس بایگانی و دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

4-آقای محمد نجفی - کارشناس حضور و غیاب کارکنان-اطلاعات تماس:داخلی 232-3429844

5-آقای حمید مرادی- کارشناس رفاهی -اطلاعات تماس:داخلی 272-3429844

6-آقای محبعلی یاوری- کارشناس دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 224-3429844

6-آقای مهدی مردانپور- کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

7-آقای مهرداد لطفی - کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

8-آقای ذبی دی آبادی - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

9-آقای رضا ستاری - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

 

  • 1402/11/09 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 259
  • - تعداد بازدیدکننده: 252
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشنواره و مسابقات مهارت آزاد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در همدان

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به مناسبت دهه فجر و به همت جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان برگزار و به برگزیدگان گواهی مهارت اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ،وهب مختاران،مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: این مسابقه به مناسبت دهه مبارک فجر و ترویج فرهنگ مصرف گوشت سفید و سالم در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان همدان برگزار شد.

مختاران اضافه کرد: زمینه برای حضور عموم مردم، آموزشگاه‌های آزاد، صنعتگران صنایع دستی و هنری و مشاغل خانگی در این مسابقات فراهم شده بود که در نهایت ۵۲ نفر برای شرکت در این مسابقه نام نویسی کردند.

وی بیان کرد: کمیته ای متشکل از افراد با سابقه داوری بین المللی و جهانی کار داوری را بر عهده داشتند و آنها با در نظر گرفتن مولفه هایی همچون طعم دهی و بوگیری مناسب غذا، روش پخت، جا افتادن غذا، طعم نهایی، رعایت اصول بهداشتی و تزئین غذا ، امتیاز می دادند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان ادامه داد: با رای و نظر تیم داوری پنج نفر حائز نمره بالا شده و به آنها گواهی مهارت و جوایز نفیس اهدا شد.

مختاران، هدف از برگزاری این مسابقه را شناسایی افراد توانمند در پخت غذاهای دریایی، آشنایی مردم با سبک پخت غذاهای سفید، ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان منبع غذایی ضروری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی دانست.

۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار آموزشگاههای آزاد,اخبار اداره آموزش,اخبار آموزش
  • کد خبر : 110129
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین