شعار سال
چهارشنبه 13 فروردین 1404

 

لیست کارشناسان مالی :

1-آقای جعفر سرمدی- کارشناس مالی (تنظیم حساب و دریافت و پرداخت) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

2-آقای ماجد سوزنی - کارشناس مالی (رسیدگی) - اطلاعات تماس:داخلی 231-3429844

3-آقای اسماعیل غلامی -کارشنا س مالی(حقوق و دستمزد) - اطلاعات تماس:داخلی 230-3429844

4-آقای امید قصابانی- کارشناس مالی (جاری و سپرده) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

5-خانم عسکری- کارشناس مالی (تامیین اعتبار و صدور حواله) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

6-خانم رضایی -کارشناس مالی (امیین اموال) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

7-خانم اسماعیلی- کارشناس مالی (بایگانی) - اطلاعات تماس:داخلی 235-3429844

 

لیست کارشناسان امور عمومی:

1-خانم جراحی -کارشناس کارگزینی -اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

2-خانم مستوفی -کارشناس امور آموزش کارکنان- اطلاعات تماس:داخلی 280-3429844

3-خانم یاری -کارشناس بایگانی و دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

4-آقای محمد نجفی - کارشناس حضور و غیاب کارکنان-اطلاعات تماس:داخلی 232-3429844

5-آقای حمید مرادی- کارشناس رفاهی -اطلاعات تماس:داخلی 272-3429844

6-آقای محبعلی یاوری- کارشناس دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 224-3429844

6-آقای مهدی مردانپور- کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

7-آقای مهرداد لطفی - کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

8-آقای ذبی دی آبادی - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

9-آقای رضا ستاری - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

 

  • 1403/11/23 - 12:41
  • - تعداد بازدید: 133
  • - تعداد بازدیدکننده: 130
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با مشارکت سازمان فرهنگی ،ورزش وگردشگری شهرداری همدان برگزار شد:

اولین مسابقات مهارت آزاد آشپزی-پخت آش و حلوا

همزمان با گرامیداشت سالروز چهل و ششمین پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ،اولین مسابقات مهارت آزاد آشپزی با عنوان پخت آش و حلوا در بوستان ارم همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان،وهب مختاران،مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان با بیان اینکه اولین مسابقات مهارت آزاد آشپزی_پخت آش و حلوا با همکاری این اداره کل و سازمان فرهنگی ،ورزشی و گردشگری شهرداری برگزار شد،گفت:در این دوره از مسابقات آزاد یکصد و 20 نفر از هم استانی ها شرکت کردند.

مختاران هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و سنتی بیان کرد و افزود:در خاتمه به 10 نفر از برگزیدگان جوایز نفیس اهدا شد.

 

شایان ذکر استن در حاشیه این بازدید مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان و مدیر کل امور اجتماعی استانداری از روند اجرای این مسابقات بازدید کرد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار آموزشگاههای آزاد,اخبار اداره آموزش,اخبار اداره سنجش
  • کد خبر : 120137
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین