برگزاری دومین مسابقات آزاد مهارت آشپزی در همدان
همزمان با جشنواره جهانی سیر و موسیر در روستای سولان از توابع شهرستان همدان،مسابقات مهارت آزاد آشپزی با رویکرد پخت غذاهای محلی و مدرن با طعم سیر برگزار شد.
وهب مختاران مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان،با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این مسابقات توسعه و ترویج غذای سالم و شناسایی استعدادهای برتراست ،گفت: 42نفر متقاضی شرکت در مسابقات مهارت آزاد ثبت نام کردند که از این تعداد 39 نفر زن و 3 نفر مرد بودند.
مختاران بیان کرد:بعد از پایان مسابقات و ارزیابی تیم داوری، مریم مجاهد اکباتانی مقام نخست را در این مسابقات کسب کرد.
وی اعلام کرد:نرگس شعبانی مقام دوم دست یافت.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان افزود:فاطمه زیوری مقام سوم این مسابقات را کسب کرد.
شایان ذکر است : در پایان با اهدا جوایز از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.
نظر دهید