شعار سال
شنبه 03 آذر 1403

  • 1402/02/04 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 342
  • - تعداد بازدیدکننده: 334
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست و هم اندیشی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله

در راستای بهبود کیفیت پخت نان مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان وهب مختاران ،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با خوانساری ، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ،در راستای توانمند سازی نانوایان و همچنین با هدف جلوگیری از هدر رفت این منبع حیاتی دیدار و گفتگو کرد.

مختاران با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار با آموزشهای مهارتی تخصصی، بیان کرد:آموزش های مهارتی برای همه سنین  وسطوح وجود دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: تولید نان با کیفیت از اولویت های مهم  اداره غله میباشد که این مهم نیز با آموزش نانوایان و ارتقاء مهارت آنها از طریق آموزش های فنی و حرفه ای قابل دستیابی است

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اداره آموزش
  • کد خبر : 98992
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین