نشست و هم اندیشی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله
در راستای بهبود کیفیت پخت نان مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان وهب مختاران ،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با خوانساری ، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ،در راستای توانمند سازی نانوایان و همچنین با هدف جلوگیری از هدر رفت این منبع حیاتی دیدار و گفتگو کرد.
مختاران با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار با آموزشهای مهارتی تخصصی، بیان کرد:آموزش های مهارتی برای همه سنین وسطوح وجود دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: تولید نان با کیفیت از اولویت های مهم اداره غله میباشد که این مهم نیز با آموزش نانوایان و ارتقاء مهارت آنها از طریق آموزش های فنی و حرفه ای قابل دستیابی است
نظر دهید