شعار سال
شنبه 03 آذر 1403
  • 1402/10/26 - 09:09
  • - تعداد بازدید: 366
  • - تعداد بازدیدکننده: 348
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان خبر داد:

برگزاری اولین دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی و کیک ساز


برای اولین بار مرکز آموزش هتل داری و گردشگری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی (سوسیس،کالباس و برگر) و کیک ساز  برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ،وهب مختاران،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی (سوسیس،کالباس و برگر) و کیک ساز برای اولین بار در استان اجرا شد.

 

مختاران با اشاره به اینکه دوره های مذکوربا هدف توانمند سازی و ارتقا مهارت کارآموزان جویای کار در مرکز هتل داری و گردشگری این اداره کل برگزار شد بیان کرد:این آموزش ها در راستای توانمند سازی و ارتقاء مهارت زنان خانه دار و علاقه مندان این صنعت به مرحله اجرا درآمد.

 

وی اظهار داشت:مهارت آموختگان بعد از اتمام دوره و شرکت در آزمون کتبی و عملی و کسب حد نصاب نمره قبولی به ایشان گواهینامه مهارت اعطا خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار آموزشگاههای آزاد,اخبار اداره آموزش
  • کد خبر : 109719
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین