شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403

 

لیست کارشناسان مالی :

1-آقای جعفر سرمدی- کارشناس مالی (تنظیم حساب و دریافت و پرداخت) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

2-آقای ماجد سوزنی - کارشناس مالی (رسیدگی) - اطلاعات تماس:داخلی 231-3429844

3-آقای اسماعیل غلامی -کارشنا س مالی(حقوق و دستمزد) - اطلاعات تماس:داخلی 230-3429844

4-آقای امید قصابانی- کارشناس مالی (جاری و سپرده) - اطلاعات تماس:داخلی 234-3429844

5-خانم عسکری- کارشناس مالی (تامیین اعتبار و صدور حواله) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

6-خانم رضایی -کارشناس مالی (امیین اموال) - اطلاعات تماس:داخلی 263-3429844

7-خانم اسماعیلی- کارشناس مالی (بایگانی) - اطلاعات تماس:داخلی 235-3429844

 

لیست کارشناسان امور عمومی:

1-خانم جراحی -کارشناس کارگزینی -اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

2-خانم مستوفی -کارشناس امور آموزش کارکنان- اطلاعات تماس:داخلی 280-3429844

3-خانم یاری -کارشناس بایگانی و دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 238-3429844

4-آقای محمد نجفی - کارشناس حضور و غیاب کارکنان-اطلاعات تماس:داخلی 232-3429844

5-آقای حمید مرادی- کارشناس رفاهی -اطلاعات تماس:داخلی 272-3429844

6-آقای محبعلی یاوری- کارشناس دبیرخانه-اطلاعات تماس:داخلی 224-3429844

6-آقای مهدی مردانپور- کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

7-آقای مهرداد لطفی - کارشناس کارپردازی-اطلاعات تماس:داخلی 271-3429844

8-آقای ذبی دی آبادی - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

9-آقای رضا ستاری - راننده -اطلاعات تماس:داخلی 269-3429844

 

  • 1402/02/04 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 346
  • - تعداد بازدیدکننده: 338
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست و هم اندیشی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله

در راستای بهبود کیفیت پخت نان مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با مدیر کل غله دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان وهب مختاران ،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با خوانساری ، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ،در راستای توانمند سازی نانوایان و همچنین با هدف جلوگیری از هدر رفت این منبع حیاتی دیدار و گفتگو کرد.

مختاران با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار با آموزشهای مهارتی تخصصی، بیان کرد:آموزش های مهارتی برای همه سنین  وسطوح وجود دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: تولید نان با کیفیت از اولویت های مهم  اداره غله میباشد که این مهم نیز با آموزش نانوایان و ارتقاء مهارت آنها از طریق آموزش های فنی و حرفه ای قابل دستیابی است

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اداره آموزش
  • کد خبر : 98992
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین