سومین جلسه شورای مهارت استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان ،رییس دانشگاه صنعتی ،روسای سایر دانشگاهها ،معاونین و سایر کارشناسان دستگاههای ذیربط در سالن جلسات دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
سومین جلسه شورای مهارت استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان ،رییس دانشگاه صنعتی ،روسای سایر دانشگاهها ،معاونین و سایر کارشناسان دستگاههای ذیربط در سالن جلسات دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ،وهب مختاران ، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به فراگیری بیش از 28 هزار نفر مهارت آموز در بخش خصوصی و دولتی بیان کرد:از ابتدای سال جاری تا کنون آموزش های مهارتی به 28080 نفر در حوزه های کاهش آسیب های اجتماعی ،زنان سرپرست خانوار،آموزش های روستایی ،عشایری،نیروهای مسلح،کودکان کار ،معتادان بهبود یافته ،دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ،دانش آموزان و....ارائه شده است.
وی فعالیت آموزشی و پرثمره ی کارآفرینان در مراکز فنی و حرفه ای را مطرح کرد و گفت: برنامه ریزی آموزش های مهارتی بر اساس تقاضا و ایجاد اشتغال بصورت تولیدی – آموزشی می باشد.
مختاران یکی از مأموریتهای شورای مهارت را اجرایی کردن سند مهارتی دانست و بیان داشت: لازم است بدانیم در هر شهرستان به چه میزان نیروی کار نیاز است و برای آینده بازار کار در چه حوزههایی باید نیرو تربیت کنیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان از راهیابی نخبه همدانی ،مهدی اسکندری در مسابقات جهانی 2022اتریش سخن گفت و تصریح کرد: این نخبه از بین 5 رقابتکننده حاضر در اردوی آمادهسازی چهل و ششمین مسابقات جهانی، از بین مدالآوران مسابقات ملی مهارت در نوزدهمین دوره مسابقات و برگزیدگان ادوار گذشته که شرایط سنی مسابقات جهانی را دارند بعد از 6 مرحله مسابقه به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی شهر سالزبورگ اتریش انتخاب و اعزام می شود.
وهب مختاران با اشاره به اینکه آموزش خوب تضمین کننده افراد متخصص در جامعه خواهد بود،گفت:طرح آموزشی سیستم دوگانه (دوآل ) آلمان در اشتغال آینده جوانان این مرز و بوم تاثیر بسزایی خواهد داشت.
در ادامه ظاهر پورمجاهد،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در این نشست با اشاره رسالت فنی و حرفه ای در آموزش های مهارتی با هدف تربیت نیروی ماهر در راستای ایجاد اشتغال گفت: برگزاری دوره های منجر به اشتغال با امکانات و تجهیزات به روز و مربیان مجرب عامل افزایش اشتغال پایدار در جامعه است.
وی اثربخشی آموزش های فنی و حرفه ای را یکی از عوامل مهم در ایجاد اشتغال دانست و بیان کرد:در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان حرفه های نوینی در راستای پیشبرد صاحبان مشاغل و توسعه ی اقتصادی و کسب و کار برگزار می شود.
وی از مدیران حاضر در جلسه درخواست کرد ضمن برقراری تعامل مطلوب با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از امکانات و تجهیزات موجود این اداره در راستای ایجاد اشتغال پایدار و مولد استفاده نمایند
نظر دهید