شعار سال
یکشنبه 04 خرداد 1404

رئیس اداره موسسسات کارآموزی آزاد: جناب آقای حسین محمدی

شرح وظایف:

کارشناس موسسسات کارآموزی آزادسرکار خانم عبدالملکی

شرح وظایف:

1-تاسیس (صدورمجوز)

2- تهیه آماروعملکرد آموزشگاههای آزاد استان(ماهیانه)

 

3- تهیه وتنظیم برنامه تعهدآموزشی آموزشگاههای آزاداستان (سالیانه)

 

4-معرفی نامه مؤسیسن(جدیدالتأسیس) به حراست

 

5- تهیه وتنظیم آمارمؤسسین به اداره اقتصاد ودارائی استان (ازلحاظ پورتالی ،-ماهیانه)

کارشناس موسسسات کارآموزی آزادسرکار خانم همتی

شرح وظایف:

1- نظارت و بازرسی از آموزشگاههای آزاد

2- پیگیری آموزش های غیر مجاز بخش دولتی و غیر دولتی

3- پیگیری شکایات واصله

4- برنامه ریزی همایش ها

5- اعطای تسهیلات به آموزشگاههای آزاد

6- تائید دوره های آموزشی آموزشگاهها

·کارشناس موسسسات کارآموزی آزاد سرکار خانم میرابی

شرح وظایف:

1- امور مربیان آموزشگاههای آزاد

2- رتبه بندی آموزشگاههای آزاد

3- سامانه سام

4- شهریه آموزشگاههای آزاد

5- جلسات هیات نظارت استانی

کارشناس موسسسات کارآموزی آزاد شهرستان همدانسرکار خانم یاریاب

شرح وظایف:

کارشناس ارتباط با صنایع:جناب آقای  بیات

کارشناس تفاهمنامه و قرادادها: سرکار خانم باقری

  شماره تماس  واحد:34232371

"فرم ارتباط با مدیر کل اداره موسسات کارآموزی آزاد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور"

محتوای اشتراکی اداره موسسات کارآموزی آزاد سازمان آموزش فنی و حرفه ای  استان همدان

  •  

    •  
  • 1402/11/09 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 502
  • - تعداد بازدیدکننده: 490
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشنواره و مسابقات مهارت آزاد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در همدان

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به مناسبت دهه فجر و به همت جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان برگزار و به برگزیدگان گواهی مهارت اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ،وهب مختاران،مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: این مسابقه به مناسبت دهه مبارک فجر و ترویج فرهنگ مصرف گوشت سفید و سالم در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان همدان برگزار شد.

مختاران اضافه کرد: زمینه برای حضور عموم مردم، آموزشگاه‌های آزاد، صنعتگران صنایع دستی و هنری و مشاغل خانگی در این مسابقات فراهم شده بود که در نهایت ۵۲ نفر برای شرکت در این مسابقه نام نویسی کردند.

وی بیان کرد: کمیته ای متشکل از افراد با سابقه داوری بین المللی و جهانی کار داوری را بر عهده داشتند و آنها با در نظر گرفتن مولفه هایی همچون طعم دهی و بوگیری مناسب غذا، روش پخت، جا افتادن غذا، طعم نهایی، رعایت اصول بهداشتی و تزئین غذا ، امتیاز می دادند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان ادامه داد: با رای و نظر تیم داوری پنج نفر حائز نمره بالا شده و به آنها گواهی مهارت و جوایز نفیس اهدا شد.

مختاران، هدف از برگزاری این مسابقه را شناسایی افراد توانمند در پخت غذاهای دریایی، آشنایی مردم با سبک پخت غذاهای سفید، ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان منبع غذایی ضروری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی دانست.

۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار آموزشگاههای آزاد,اخبار اداره آموزش,اخبار آموزش
  • کد خبر : 110129
کلمات کلیدی
مهدی بهرامی
خبرنگار

مهدی بهرامی

تصاویر

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین