مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان خبر داد:
برگزاری اولین دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی و کیک ساز
برای اولین بار مرکز آموزش هتل داری و گردشگری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی (سوسیس،کالباس و برگر) و کیک ساز برگزار کرد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ،وهب مختاران،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی (سوسیس،کالباس و برگر) و کیک ساز برای اولین بار در استان اجرا شد.
مختاران با اشاره به اینکه دوره های مذکوربا هدف توانمند سازی و ارتقا مهارت کارآموزان جویای کار در مرکز هتل داری و گردشگری این اداره کل برگزار شد بیان کرد:این آموزش ها در راستای توانمند سازی و ارتقاء مهارت زنان خانه دار و علاقه مندان این صنعت به مرحله اجرا درآمد.
وی اظهار داشت:مهارت آموختگان بعد از اتمام دوره و شرکت در آزمون کتبی و عملی و کسب حد نصاب نمره قبولی به ایشان گواهینامه مهارت اعطا خواهد شد.